Регион

Велика туга! Управо је саопштено: ТЕЛО ПОЗНАТОГ МУЗИЧАРА ИЗВУЧЕНО ИЗ ВОДЕ

Беживотно тело Јасмина Малкочевића чији је нестанак породица пријавила ПС Запад у среду 15. децембра у 19:30 сати пронађено је данас у јутарњим сатима у соби Хотела Пресидент у месту Љубаче, сазнаје Тузлански.ба.

Управа полиције МУП-а ТК је обавештена да је у једној од изнајмљених соба пронађено беживотно тело. Међутим, увиђајна екипа је на терену и још увек не могу за медије званично потврдити да је у питању особа инцијала Ј.М. чији је нестанак пријављен и за којим се трагало.

Како незванично сазањемо Малкочевић је током јучерашњег дана изнајмио собу у Хотелу Пресидент, а породица је навела како је последњи пут виђен у среду 15. децембра око 13 сати, у тамној јакни и фармеркама.

Увиђајем руководи дежурни тужилац Тужилаштва Тузланског кантона у сарадњи са службеницима Одела криминалистичке полиције ПУ Тузла.

Смрт је констатована на месту догађаја од стране дежурног лекара. Више информација ће бити познато током дана након што буду окончане увиђајне радње.

Малкочевић је био познати музичар из Тузле, а широј јавности постао познат током једне од сезона музичког шоу програма ЗМБТ (Звезда можеш бити ти) на Hayat телевизији. Након завршеног такмичења Јасмин се наставио бавити музиком.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо/радиокамелеон.ба

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ