Србија

Открио све! „АКО ВУЧИЋУ СЛУЧАЈНО ОТКАЖЕ СРЦЕ“: Јанковић признао како су му странци нудили да руши председника Србије уз помоћ кртица из СНС-а

САША Јанковић, гостујући у поткасту на Новој, признао је да су стране амбасаде и западни моћници покушавали да сруше председника Србије Александра Вучића.

Јанковић је рекао да је добијао предлоге да се приближи Вучићу, како би га рушио изнутра и у неком тренутку дошао на његово место.

Он је, такође, признао да су стране амбасаде тражиле потрчка унутар Српске напредне странке, који би имао задатак да извршава њихове налоге, а све како би се ослабио Вучић и самим тим и Србија.

– Дешавало ми се и да чујем: Ако нећеш са Вучићем, са ким би могао у СНС-у. Ако Вучићу случајно откаже срце… нешто му није ок срце… Шта на то човек може да одговори? – рекао је Јанковић.

Овим гостовањем Јанковића напокон је на видело изашло то да су западни центри моћи, а пре свега САД, покушавали да ослабе Србију тиме што ће прво ослабити председника Вучића уз помоћ кртица из СНС-а.

 

Извор: Новости.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ