Србија

СИНИША МАЛИ У ЗАГРЉАЈУ РИЧАРДА ГРЕНЕЛА: Слика из ноћног провода, која је разбеснела Србе и Албанце (ФОТО)

Амерички дипломата и бивши специјални изасланик за Косово Ричард Гренел посетио је Београд и том приликом изашао у ноћни излазак.

Гренел се у друштву министра финансија, Синише Малог, проводио у једном престоничком локалу, а снимак из ноћног провода објавио је на свом налогу на Твитеру.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ипак, ово је наишло на озбиљно негодовање и талас увреда од стране Албанаца, који су путем друштвених мрежа бурно реаговали.

„Ово је Србија, погледајте шта су Срби радили пре 20 година. Да ли су знате за све о тим геноцидима на Косову господине? Боље научите нешто, не будите цео дан на твитеру, угодан дан“, један је од коментара који се може видети испод снимка, уз фотографије са жртвама.

Негативан став због Ричардове објаве имао је и човек који га је, како је он написао, штитио на Косову.

„Штитио сам вас четири године на Косову међу Косоварима јер сте Американац и зато што сте награђени косовском медаљом. Изгледа да ваши критичари на Косову нису погрешили“ , написао је Албан Хасани у коментару.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели richardgrenell (@richardgrenell)

Ричард су бесни твитераши окарактерисали и као „промотера ноћног живота у Београду“.

„Да ли сте сада промотер забаве у Београду? Мислио сам да сте именовани на важан задатак да се бринете за мир и помирење у региону трауматизираном од стране Срба. Претпостављам да никада нисте прошли кроз забаву и игре у Београду“, написао је твитераш.

Извор: Нова

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ