Регион

УЖАС! Отац оставио дете закључано у атомобилу, малишан (5) преминуо

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

У аутомобилу у Книну данас око 15 сати пронађено је мртво дете (5), а ову информацију је за локални портал потврдио гласноговорник шибенско-книнске полиције Шиме Павић.

У току је полицијски увиђај који би требало да расветли све околности трагедије.

Како сазнаје Индеx.хр, сумња се да је дете преминуло од врућине у закључаном ауту. Неслужбено, ради се о дечаку старости четири или пет година живота.

Мислио да је дете оставио у вртићу?!

Језиви догађај коментарисао је један Книњанин који је чуо да је дете било закључано у аутомобилу цео дан, поше Вечерњи лист.

– Чуо сам од суграђана да је дете од свега неколико година вртићке доби остало је у аутомобилу цео дан и преминуло најверојатније од врућине. Родитељ је отишао на посао и вероватно је мислио да је дете оставио у вртићу јер је вероватно спавало. Тешко је тачно знати шта се догодило, али то је оно сто чујем од суграђана. Ужасна је то трагедија за породицу коју познајем из виђења, и трагедија је то за све нас у Книну. Вероватно нико, како сам чуо, није приметио дете унутра због затамњених стакла. Ужасна трагедија – рекао је он.

Дан жалости у Книну

Градоначелник Марио Каћић каже да се догодила страшна трагедија, преноси Дневник.хр.

– Млада породица остала је без малог члана. Сви смо шокирани, грађани ме зову цело поподне. Одмах сам сазвао градоначелнике да сутра припреме одлуке о проглашењу дана жалости за Град Книн. Мали град, сви се знамо и сви лично доживљавамо такве трагедије – рекао је градоначелник.

Извор: Индекс

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ