Србија

ОТКРИО СВЕ! Чедомир Јовановић добио дијагнозу, па видео своју жену у сузама: ПОТРЕСНА исповест лидера ЛДП-а

Лидер ЛДП Чедомир Јовановић признао је јуче да је прошле године ударио рекетом тренера и власника клинике за физикалну терапију, тачније, да га је, како је сам казао, „треснуо два пута”.

– Своју породицу ћу штитити док дишем. Јесте тачно, треснуо сам га двапут рекетом, без телесних повреда. Побегао је низ улицу, нисам могао да га стигнем онако док сам се гушио, јер су ме са Инфективне клинике отпустили са неизлеченом упалом плућа, рекавши ми да је боље да будем код куће него да покупим неку бактеријску инфекцију у болници – рекао је Јовановић гостујући на телевизији К1.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је појаснио да је прва дијагноза његове болести био канцер, и да је у том стању видео у сузама своју супругу Јелену. То је, каже, претходило инциденту.

ЈЕЛЕНА У СУЗАМА

– Због те заостале упале плућа вратио сам се, у јануару био још три и по недеље у болници, једва сам жив остао, уз обострану упалу плућа, плућне марамице, разорену дијафрагму, цео абдомен и упалу торакалне кичме, прва дијагноза је био канцер. Тако, са том недовршеном упалом плућа, видео сам моју Јелену у сузама и крај приче. Ја немам шта да кријем, срећа његова што нисам могао да га стигнем – рекао је он. Након инцидента је, каже, позвао полицију, отишао да да изјаву, и додаје да после тога није добио ниједан позив.

– Ниједном после тога нисам добио позив на неки нормалан начин и био у прилици да одем и кажем шта имам. Рекли сте да сам пребио доктора клинике, па ништа од тога није тачно.

Појавићу се 24. јуна, наравно, ја то желим да урадим – додаје он.

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс