Србија

ДРАМА У ЛАЈКОВЦУ: Одузели јој млађег брата о којем се старала, а она социјалну радницу испрскала соном киселином

Радницу Центра за социјални рад у Лајковцу Љ. П. (61) напала је данас њена 43-годишња суграђанка, поливши је по лицу течношћу за коју се сумња да је сона киселина, сазнаје “Блиц”.

Љ. П, социјална радница Центра, нападнута је испред те установе у поподневним часовима када ју је, како се сазнаје, пресрлела 43-годишња Лајковчанка која ју је најпре вербално напала, а потом је по лицу испрскала непознатом течношћу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након тога, она је побегла са лица места, а пошто је Љ. П. познат њен идентитет, полиција након пријаве за напад, трага за 43-годишњом женом.

Социјалној радници помоћ је указана у лајковачком Дому здравља, али је због природе повреда на лицу насталих, како се сумња соном киселином, упућена у болницу у Ваљеву где ће бити утврђен степен повреда и порекло течности.

– Претпоставља се да је мотив напада револт Лајковчанке, с обзиром да је Центар за социјални рад, у случају који води повређена Љ. П, недавно донео одлуку да њеног десетак година млађег брата смести у установу социјалне заштите, с обзиром да је утврђено да сестра није способна да се стара о њему – кажу извори “Блица”.

Поред полиције, о нападу на социјалну радницу обавештени су ресорно министарство и директор Међуопштинског Центра за социјални рад у Љигу, у чијем саставу функционише одељење у Лајковцу.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ