Спорт

НОВАК ПРИЗНАО: Од свих ПОРАЗА у каријери ова ДВА су ми НАЈТЕЖЕ пала!

Није му било свеједно.

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић освајањем Мастерса у Шангају доспео је на другу позицију АТП листе. Док се припрема за егзибициони турнир у Прагу, Ноле је открио која су му два пораза најтеже пала у каријери.

Било је то од његовог доброг пријатеља Ендија Мареја. Али не на тениским теренима, већу у фудбалу!

– Енди је сјајан фудбалер. Доживео сам два болна пораза од њега у фудбалу и то ме стварно „жуља“ – отворио је душу Новак Ђоковић.

Нема сумње да српски ас „живи“ за реванш, који ће убрзо уследити, пошто је Ноле потврдио је са Ендијем поново у јако добрим односима. Пријатељство између Србина и Британца опет је као некад, у тинејџерским данима.

– Ми смо другови дужи низ година, а сада мислим да смо се поново зближили и повезали. Лепо је виђати се с неким с ким сте одрасли. Играли смо на турнирима до 10, па до 12, до 14 година, одрастали смо заједно. У суштини, готово истовремено смо направили пробој међу првих 100 на листи. Драго ми је кад видим да неком дугогодишњем пријатељу добро иде у животу – рекао је Новак.

Енди Мареј се и даље опоравља од повреде леђа, па је некадашњи владар „белог спорта“ и освајач олимпијског злата, као и неколико Грен Слемова, тренутно на 263. позицији АТП листе.

 

Извор: Srbija Danas

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ